Despre noi

 

CINE SUNTEM

• Infiintata in anul 2001, SC SHORTCUT SRL a devenit in timp un brand important si cunoscut in domeniul informatic local si national, prin oferta bogata de componente IT, laptopuri, monitoare, imprimante, consumabile originale si compatibile, servicii IT si reparatii profesionale pentru laptopuri, calculatoare, monitoare si imprimante., refill pentru toate modelele de imprimante si copiatoare.

Activitatea de comercializare si service se desfasoara,in magazinul specializat,in Brasov ,Bd.Grivitei 49.

• Datorita calitatii produselor comercializate, preturilor competitive si promptitudinii cu care ne adresam clientilor, SHORTCUT COMPUTER a reusit sa detina un procent important din piata IT din Brasov pe echipamente, componente, servicii si reparatii .

 

CE FACEM

• Pe piata din Brasov, am reusit sa ne impunem datorita calitatii superioare a produselor comercializate cat si datorita profesionalismului oamenilor care reprezinta firma Shortcut.Principiul nostru este "CLIENTUL este prietenul nostru" principiu care ne-a adus in timp un numar mare de client fideli.

• SHORTCUT COMPUTER garanteaza calitatea tuturor bunurilor si serviciilor oferite la un pret convenabil pentru client oferind o garantie de minim 12 luni pentru produsele IT comercializate de noi. Va garantam ca atunci cand cumparati produse IT, cartuse, consumabile sau servicii de la noi, faceti economie si va pastrati garantia echipamentelor beneficiind de o calitate ridicata a produsului

Produsele si componentele vandute de noi sunt venite pe canale oficiale de la producatori sau distribuitori lae celor mai importante marci din domeniul IT.

• Dispunem de un stoc mare de materii prime si consumabile de la originale la compatibile:HP, Brother, Epson, Canon,Lexmark, Xerox,Kiocera ,Ricoh si multe altele ce acopera intreaga gama de imprimante si echipamente, atat pe cerneala cat si cu toner. Stocul nostru este intotdeauna actualizat astfel incat suntem zilnic capabili sa raspundem cerintelor oricarui client, garantand livrarea oricarei comenzi primite pana in ora 16, in urmatoarea zi lucratoare,. Oferim garantie absoluta pentru serviciile efectuate de catre noi pentru functionarea perfecta a echipamentelor IT.

Shortcut Computer comercializeaza si sisteme si imprimante refurbished,sau second-hand de calitate verificata cu amanuntime,la care garantia este de 1 an.

• Filozofia nostra in care am crezut inca de la bun inceput, respectiv prevenirea problemelor, s-a dovedit intodeauna a fi abordarea corecta a ceea ce inseamna administrare IT. De aceea, demararea unei noi colaborari presupune un proces initial de preluare a sistemului informatic care vizeaza aducerea la parametrii obligatorii de functionalitate a echipamentelor, siguranta datelor si securitatea retelei informatice. Echipa noastra de specialisti asigura servicii de mentenanta si optimizarea calculatoarelor si a retelei informatice pe baza de abonament lunar.

• Pentru fiecare client in parte realizam o analiza detaliata a situatiei statiilor de lucru, a functionalitatii si cerintelor companiei in baza careia se proiecteaza cel mai bun pachet de servicii care sa corespunda nevoilor firmei dumneavoastra. Cu ajutorul electronistilor nostri realizam reparatii profesionale la cele mai inalte standarde: (reparatii monitoare LCD, televizoare LCD, placi de baza, laptopuri, imprimante, etc).

 

VALORILE NOASTRE

• Orientarea catre client : Asteptarile si nevoile clientului sunt rasplatite cu promisiuni indeplinite, premise obligatorii pentru o colaborare de lunga durata.

• Spirit de echipa : Impreuna cu partenerii nostri suntem mai eficienti si mai intelepti.

• Integritate si profesionalism: Raspundem cu profesionalism si onestitate partenerului, niciodata partinitor sau distant.

• Calitate: Folosim cele mai noi si inovatoare tehnologii pentru a asigura calitatea produselor.

• Respect: Ne respectam partenerii care ne sunt alaturi, iar impreuna cu ei ne vom atinge obiectivele asumate.

• Inspiratie: Cautam sa imbunatatim permanent atat serviciile cat si gama de solutii oferite clientilor, fiind devotati misiunii noastre orientate catre client.

• Shortcut Computer doreste sa aduca un plus de profesionalism pe piata de specialitate, care este intr-o continua dezvoltare in viata comerciala a României. Punem la dispozitia persoanelor fizice, institutiilor, companiilor de stat sau private, solutii adaptate celor mai exigente necesitati; de asemenea oferim consultanta IT pentru nevoile fiecarui client.

• Oferim service pentru orice echipament IT, monitoare, laptopuri, calculatoare si incarcarea cartuselor de imprimanta de catre un personal cu o experienta in domeniu.

• Shortcut Computer doreste sa satisfaca cerintele fiecarui client, colaborator al nostru, la cel mai inalt standard.

• Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun.

 

VĂ ASTEPTĂM IN ORICARE DINTRE MAGAZINELE NOASTRE!